S, 27.04.2024, 17:03
Sākums | RSS
Sākums » 2010 » Februāris » 13 » Salmingsports uzvar, 2.-5. vieta ar vienādu punktu skaitu
Salmingsports uzvar, 2.-5. vieta ar vienādu punktu skaitu
20:25
Fatpipe kauss Valentīndienas priekšvakarā/rītā/dienā ienesa Tīnūžos florbola gaisotni. Sīva spēkošanās, skaistas izspēles un svarīgi vārtu guvumi, tāds bija šis turnīrs.

Komandas sāka savas spēles ar minimālām uzvarām, pamazām iekrājot punktus. Tā viss gāja uz priekšu, līderi turpināja krāt punktus. Pienāca izšķirošā spēle starp "Salmingsports" un "Jägermeister". Abas komandas līdz šim bija zaudējušas vien 1 punktu. Spēli aktīvāk uzsāka "Salmingsports", ātri vien panākot ievērojamu pārsvaru. Spēli uz brīdi pārtrauca "Jägermeister" aizsarga Edgara Liepiņa trauma. Šo pārtraukumu sev par labu pārvērta "Salmingsports", kas palielināja rezultāta starpību. "Jägermeister" vien spēja atbildēt ar Valda Jačmenkina vārtu guvumu no pašas vārtu priekšas, taču sekundi līdz spēles beigām Kaspars Tauriņš no "Salmingsports" ar sitienu no savas laukuma puses atjaunoja 4 vārtu pārsvaru (5:1). Šī spēle lielā mērā izšķīra to, ka "Salmingsports" šodien izcīnīs uzvaru, savukārt arvien smagāk sarežģīja cīņu par 2. vietu.

Kā vēlāk izrādījās, tad turpinājumā spēles noslēdzās tā, ka beigu beigās otrā līdz piektā vieta bija ieguvusi vienādu punktu skaitu. Nācās veidot papildus tabulu un skatīties šo četru komandu savstarpējos rezultātus. Veiksmīgākie izrādījās "ZSIC", kas ieguva 2. vietu, 3. vieta - "Tīnūži", ceturtie - "Jägermeister" un piektie - "DEGAS" no Aizkraukles.

Par labāko vārtsargu tika atzīts Jānis Zālīte, kurš šodien palīdzēja gan "Tīnūžiem", gan "Salmingsports", labākais aizsargs - Edgars Liepiņš ("Jägermeister"), uzbrucējs - Gatis Saliņš ("Salmingsports")

Vietu sadalījums:
1. Salmingsports (Komandā spēlēja Kaspars Bērziņš, Roberts Bērziņš, Kaspars Tauriņš, Rihards Zalcmanis, Gatis Saliņš, Valdis Zeps, Kaspars Ritums, Raivo Ikaunieks, Jānis Zālīte un Sandis Venevics)
2. ZSIC
3. Tīnūži
4. Jägermeister
5. DEGAS (Aizkraukle)
6. Ķegums
7. Kandava

Tabula:
KomandaPunktiVārtiVieta
Salmingsports1120:81.
Ķegums28:166.
ZSIC79:102.
DEGAS714:145.
Jägermeister715:124.
Kandava17:147.
Tīnūži79:73.

Rezultatīvākie spēlētāji:
1. Gatis Saliņš ("Salmingsports") 9+4=13 punkti
2. Eduards Cesnieks ("Jägermeister") 4+4=8 pk
3. Kaspars Tauriņš ("Salmingsports") 3+3=6 pk
4. Uģis Lazdiņš ("Kandava") 4+1=5 pk
5. Nauris Ozoliņš ("DEGAS") 3+2=5 pk



Komanda "Salmingsports"
Skatījumu skaits: 2154 | Pievienoja: BAFL
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Sponsors
Page stats